Klacht: Zonder waarschuwing deur op slot……

colabodem op 13 september 2021 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam om 15.45, legde mijn spullen (ja alles, ook telefoon) in een kluisje. Toen ik klaar was om 16.30, was de deur op slot. Geen personeel, geen oproep, geen telefoonnummer wat je kunt bellen, wel een virtuele assistente die er 50 minuten over deed te antwoorden. Tja, moest er iemand komen om de deur te openen? Kosten 45 euro. De beveiliger kwam een 40 minuten later. Geen sleutel en alles werd vanaf afstand geopend. Dat had natuurlijk ook eerder gekunt want ik stond ook 50 minuten op antwoord van de virtuele assistent te wachten. En er hangen camera’s genoeg. Zou leuk zijn als ze deze nieuwe regel hadden omroepen; het personeel even de kleedkamer kon nalopen en ze iets eerder reageren bij de virtual assistent. Je kunt op een enkele manier contact leggen met Basic Fit. Geen telefoon nummer, geen email adres. NADA. Het blokkeren voor een reservering maken maar eerst die 45 euro betalen; daar zijn ze wel snel mee……..

Gewenste Oplossing:

Ik kan die 45 euro heel goed zelf gebruiken. Ik ben bijna 2 uur bezig geweest weg te komen. ook mijn tijd is geld. Had makkelijk zonder security gekund.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Basic Fit

Heeft op 14 september 2021 om 09:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

colabodem

Heeft op 14 september 2021 om 11:23 geantwoord

Dank je voor het antwoord en ik hoop echt echt dat jullie mij tegemoet kunnen komen. Ik ben al jaren klant en dit is gewoon iets totaal (en niet leuk) nieuws. Ik hoop hier zeker reactie op te krijgen

Alle klachten die gemeld zijn door colabodem