Klacht: Zomerboek bij proefabonnement

op 28 augustus 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26 juni heb ik net zoals velen een proefabonnement van 2 weken afgesloten van het AD incl. zomerboek naar keuze. Deze zou ik binnen 3 weken na de start van het abonnement in de brievenbus vinden. Echter heb ik deze tot op de dag van vandaag (28 augustus) nog niet mogen ontvangen. Al tweemaal contact opgenomen met de klantenservice waarna ik steeds doormiddel van dezelfde standaard mail te horen krijg dat het boek binnen 2 weken wordt thuis gestuurd. Inmiddels zijn we 12 weken verder maar heb verder niks meer gehoord.

Gewenste Oplossing:

Als het volgens afspraak overeengekomen boek is geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jordie