Klacht: Zomaar onze vakantie geannuleerd

op 26 mei 2020 over Natuurhuisje in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
We hebben een huisje geboekt via natuurhuisje
We moesten nog een restbedrag betalen en dat wouden we met onze vakantiegeld doen dus ik heb netjes gemaild ik heb daar geen mail op twrug gehad en nu blijkt dus dat ze het geannuleerd hebben en.onze voorschot krijgen we ook niet terug ze houden geen rekening met de mensen en hun financiele staat deze bedrijf licht mensen.op

Gewenste Oplossing:

Als we het geld terug krijgen of als we de vakantie later als nog kunnen voldoen zoals ik ze gemaild heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Natuurhuisje over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Droppie30