Klacht: Zolen laten los

op 27 mei 2016 over Meindl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens een recente wandeling op mijn wandelvakantie liet de zool van mijn rechterschoen los. Gelukkig had ik een sjaal bij me en kon ik de schoen (for the time being) bijeen houden. Volgende dag gebeurde hetzelfde met de zool van de linkerschoen.
Met plakband en sok over de schoen heb ik toch nog mijn wandelvakantie af kunnen maken. Maar zo loop ik liever geen volgende keer. Het past ook niet bij de kwaliteit die ik van Meindl verwacht en voor betaal. Op een eerder paar Meindls heb ik naar volle tevredenheid 20 jaar gelopen. Het kan dus wel.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe schoenen of gerepareerde schoenen, die nog minstens 10 meegaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meindl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meindl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AmiekvdK