Klacht: Zo zijn de MB’s snel op

op 01 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij instellingen -> mobiel netwerk kan je de toestemming ontnemen voor bepaalde apps om op het mobiele netwerk over te gaan indien er geen WiFi aanwezig is. Dus ik heb de toestemming uitgezet bij apps zoals YouTube omdat dat veel MB’s gebruikt vind ik. Maar gisteravond lag ik nog even filmpje te kijken op YouTube en vandaag kom ik erachter dat de app toch wel gebruik gemaakt heeft van mijn MB’s en ben ik op mijn eerste dag van mijn nieuwe tegoed alweer 300 MB kwijt ( heb dit probleem vaker gehad en is zelfs keer voorkomen dat er in 1 keer 700 MB weg was en is niet heel aangenaam als je denkt dat je de optie heb uitgezet)

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik de apps geen toestemming geef om mijn MB's te gebruiken buiten WiFi zone dat ze dat ook gewoon niet doen. Zoals het hoort denk ik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cdevisser