Klacht: Ziggo roept maar wat

op 09 juni 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds afgelopen zondag aan het wachten dat Ziggo probleem oplost er werd mij na veel aandringen uiteindelijk duidelijk dat probleem bij ziggo lag. Zou drie dagen duren uiteindelijk werden het drie werkdagen en nu blijkt dat de technische dienst een achterstand heeft.
Het zijn niet de enigste klachten die ik over ziggo heb.

Gewenste Oplossing:

Als alles eens is opgelost en ziggo zijn beloftes nakomt,

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door versl166