Klacht: ziggo powe promise wat een oplichterij!1

op 14 december 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een maand geleden een contract afgesloten met ziggo omdat ik best zwak wifi thuis had en ziggo beloofde dat ik in me hele huis uitstekend wifi zou hebben. prima dit afgesloten ik kreeg een brief van ziggo met daarop zwart op wit dat de instalatie monteur pas weggaat als alles uitstekend werkt daf is dus niet gebeurt want de monteur had geen power box bij zich die waren namelijk op u word op de wacht lijst gezet en krijgt pas de power box als ze beschikbaar zijn dit kan best lang duren.
wat een lokkertje dit.
trap hier dus niet in!

Gewenste Oplossing:

niet want dit heeft het vertrouwen in zo een groot bedrijf weggenomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Omid bahari