Klacht: Ziekehuis Spijkenisse komt met veel te hoge kosten

op 15 september 2016 over CZ in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb borstkanker gehad . Dus vind ik het weer eens tijd om een controle te doen. Omdat ik soms wat voelde.. ben naar het ruwaard van putten in Spijkenisse gegaan en daar een mamagrafie gemaakt. Kosten rond 95 euro. Dat was in maart. Nu krijg ik pas de rekening en daar staan dingen op… die totaal niet zijn gedaan. Kosten 485 Euro. Of ik even 385 euro wil betalen. Cz gebeld of ze een kronkel hadden . Maar moet maar contact opnemen met ziekenhuis. Maar wel even betalen.
Hoe moet ik dit nu verder. Ziekenhuis zeg nee hoor het klopt… ALLEEN EEN FOTO

Gewenste Oplossing:

Alleen betalen waar ze recht op hebben... niet deze mafia praktijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar CZ over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door CZ in behandeling genomen

Bericht van CZ

1 jaar geleden - Beste Appeltje66, Ik heb jouw klacht over de kosten van de medische behandeling in het Ruwaard van Putten ziekenhuis doorgestuurd naar mijn collega's van team Klachten en geschillen. Zij nemen binnen een week hierover contact met je op. Met vriendelijke groeten, Anke medewerker webcare CZ

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat CZ een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CZ

Heeft op 11 oktober 2016 om 17:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Appeltje66