Klacht: Ziek geworden Door over datum product van kruitvat

op 25 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben heel erg ziek geworden van een maaltijd reep van het kruitvat merk. Ik heb deze vorige week los gekocht in de opruiming, na de eerste 4 te hebben gecontroleerd vertrouwde ik de rest van de repen ook. Nu vandaag 25 augustus 2017 zo een reep op, voelde ik me ineens niet lekker!! In gedachte te bedenken wat het kon zijn. Toch even de verpakking uit prullenbak gevist en ja hoor januari 2017 over de datum !!!! Bijna een heel jaar over datum !! Belachelijk. Ik ben de hele middag aan het over geven en nu nog steeds !!! Als ik weer op krachten ben ga ik persoonlijk langs bij de desbetreffende kruitvat. Niet normaal dat dit gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er persoonlijk contact met me word genomen en mijn klacht serieus word genomen. Het mag een ander niet overkomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aspire5738zg