Klacht: Zicht ernstig belemmerd door een paal Imagine Dragons

op 12 september 2018 over GelreDome in de categorie Concerthallen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

25 juli jl, vol verwachting, naar het concert van Imagine Dragons. Concert was volledig uitverkocht, maar op de plattegrond leek het n redelijke plek te zijn. Groot was mijn verontwaardiging dat ik letterlijk voor paal zat en hierdoor amper voor de helft zicht zou hebben op het podium. Gesproken met de hoofdsteward aldaar, die zei dat hij niks kon betekenen, het concert was immers uitverkocht. Via Ticketswap nog een kaartje weten te bemachtigen, waar ik gelukkig wel goed zicht had. Mojo en Gelredome geven niet thuis. Ik vind het écht belachelijk dat die paalkaarten bij een concert verkocht worden.

Gewenste Oplossing:

Ik heb nu uiteindelijk 2 kaartjes gekocht tezamen 77 euro (ik was alleen). Prijs van het paalkaartje wil ik retour van €39,00.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GelreDome

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GelreDome nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jazz1973