Klacht: Zending niet ontvangen

op 25 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb bij jullie een wiff booster besteld 7 weeken geleden als ik op mijn track en tracé kijk staat er klaar voor verzending maar blijft zoo staan ik heb contact opgenomen met jullie hier over ik zie af van de booster kost 50 EUR wil graag bedrag terug vindt dit zeer slechte service jullie zouden het terug storten maar nog niks bijna 3 weken geleden .

De Heer frank Klokgieters echternachlaan 302 Eindhoven . Als dit niet opgelost wordt stuur ik dit na kassa tv jullie zijn ook zeer slecht bereikbaar heb van de gesprekken alles opgenomen wil afzien van de wifi booster en mijn 50 euro terug hoop dat dit netjes wordt afgehandeld mvg.

Gewenste Oplossing:

Niet te vreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kino529265