Klacht: Zelf geen oplossing

op 18 augustus 2016 over Walibi Holland in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst en vooral wou ik een abonnement kopen dit werkte niet op hun site, meld ik dit, vragen ze mij opnieuw te proberen werkt ook niet, uiteindelijk vragen ze mij een andere pc te gebruiken werkt dit ook weeral niet, krijg ik geen enkele oplossing voor mijn probleem alleen: je moet het maar ter plaatste kopen.. koop ik uiteindelijk gewone tickets online (duurder ) en ja natuurlijk alleen mogelijk met creditcard, ok. Ter plaatste eerste dag zien we dat de abonnementen enz. Voor super veel goedkoper maar ok geen probleem. Tweede dag wachttijden van super lange tijd tot 3u lang!!! Probeer fast lane en wat een toeval hun site werkt weer eens niet, klantenservice heeft alleen 1 ticket per persoon aangeboden voor 1 attractie maar wat ben ik daar nou mee… 2× een probleem en 2× geen oplossing, Hiervoor betaal ik geen 30€/pers!!!!! Dan kan ik even goed gratis naar een park gaan en op het gras gaan zitten wat er super vele hebben gedaan.. daar zitten in het gras… wat was dit super fijn!!!!

Gewenste Oplossing:

Terug betaling tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Walibi Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Walibi Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cdhalle