Klacht: zegels voor red bull

op 14 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Allereerst ben ik een redelijke trouwe klant bij de Jumbo .Het is mijn al vaker gebeurd dat ik met 14,45 / 13,95 etc geen gratis zegels heb gehad , nu weet ik dat je bij 15,00 euro pas zegels krijgt maar vind het wel erg krenterig . Nu moest ik 16,12 betalen maar met 2,00 statiegeld eraf werd het dus 14,12 euro ( bon meegestuurd ), en ja hoor weer geen zegel.
Sorry , maar dit is wel heel raar .

Gewenste Oplossing:

Als er niet zo krenterig wordt omgegaan met de zegels . Natuurlijk kan je niet zomaar zegels geven , dat snap ik maar wat meer loyaliteit , zeker met statiegeld mag toch wel .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eefvansoest