Klacht: Zeer slechte service

op 24 februari 2018 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Te kleine artikelen na een week ontvangen. Bij retour bericht ontvangen dat ik geld niet terug kreeg vanwege schade. Pakjes waren veel te klein, dus kinderen hebben het niet eens gepast! Ik krijg geen geld terug en moet wederom verzendkosten, dus voor de derde keer( bestelling, retour en nu voor wederom verzenden), betalen als ik de betaald pakjes toch wil hebben, want krijg geen geld terug. Echt een bedrijf van niets met een service van niets. Oplichters!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour krijg voor een bestelling die niet conform de maat is en dus niet gebruikt kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-carnavalskleding.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-carnavalskleding.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ESvP