Klachten over E-carnavalskleding.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

2 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Klantonvriendelijkheid

Klacht van op 24 januari 2020 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Ik had 2 pakjes besteld voor onze carnavalsvereniging om te kiezen. Omdat er een paar leden op vakantie waren, we zijn met 30 personen, heb ik telefonisch contact opgenomen met E-Carnaval, om te vragen of wij het niet gekozen... Lees meer

Slechte service

Klacht van op 02 januari 2020 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Bestelling ivm Feestdagen drukte laten bezorgen op het werk. Daarom dit adres gebruikt.  Optie factuur adres niet gezien, leek niet relevant ivm ideal betaling en prive mail als adres.Bestelling retour gezonden wegens prive omstandigheden.  Ik ontvang geen geld terug, ivm bestelling als... Lees meer

Sluiting pakje klittenband

Klacht van op 13 februari 2019 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Een pakje had geen mooi model dus heb ik het geretourneerd. De klittenbandsluiting achterop kan echter heel makkelijk in contact komen met de omliggende stof, hierdoor zaten er wat kleine beschadigingen op de fragiele stof en kreeg ik mijn geld... Lees meer

Geen geld retour

Klacht van op 05 februari 2019 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Ik heb via mijn bedrijfsnaam (heb éénmanszaak) een bestelling geplaatst. Kledingstuk paste niet was ook niet mooi en heb het netjes retour gestuurd. Krijg ik een email met dat ik geen recht heb op geld retour vanwege koop op afstand (zakelijk)... Lees meer

Ik zou deze webshop NIET aanradenZe zijn NIET flexibel met retourneren en geven NIET gemakkelijk geld terug als je een bestelling plaatst.In mijn geval had ik voor mijn bestelling per ongeluk het factuuradres gelijk aan mijn afleveradres gemaakt (het... Lees meer

Teveel kosten!

Klacht van op 29 november 2018 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

e bestelling bestellen gaat allemaal goed. De levering ook.  Tot het moment dat je een maat groterkleiner nodig heb. Opnieuw kun je verzendkosten betalen. Je betaald ook €6,95 retourkosten voor de verkeerde maat. Daarbij krijg je ook nog eens een mail... Lees meer

Geen levering

Klacht van op 24 oktober 2018 over E-carnavalskleding.nl in de categorie Internetshops - Kleding

5 dagen geleden bij e.carnavalskleding 2 bestellingen gedaan welke op voorraad stonden, netjes betaald. Zojuist gebeld waar mijn bestelling bleef. Bleek het toch maar niet op voorraad en mij even inlichten was er bij in geschoten . Toen ik hun... Lees meer

Het pakket zou gebracht worden naar een afhaalservice punt die volgens de webshop mogelijk was. Echter blijkt bij de betreffend winkel geen afhaalservice punt te zijn. Je kunt daar alleen post verzenden. Het pakket is dus nergens aangenomen maar retour... Lees meer