Klacht: Zeer slechte service

op 24 september 2016 over Telefoonmaken.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telefoon tot 2x aan toe niet goed gerepareerd, zijn niet te bereiken via telefoon of mail.
Word ook niet teruggbeld of via mail. Zijn vaak gesloten tijdens openingstijden. Telefoon hoesje wat ik al betaald heb word niet geleverd. Klachten neergelegd bij hoofdkantoor, die belt ook niet terug. Kortom zeeeeeeer slechte service en dit bedrijf moet snel van de markt verdwijnen.

Gewenste Oplossing:

Als ik netjes teruggebeld word en mn spullen geleverd worden. Maar tevreden over dit bedrijf zal ik niet meer worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telefoonmaken.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Alexentius