Klacht: Zeer slecht in verwerking van papieren

op 06 oktober 2016 over Argenta in de categorie Adviezen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere keren mijn getekende overeenkomsten gestuurd, steeds een bevestigingsmail gekregen dat het in goede orde is ontvangen. Maar mijn rekening werd steeds niet gedeblokkeerd/ ik ben heel kwaad geworden aan de telefoon!!! Het is mijn geld en ze zijn zeer slecht in verwerking van hun papieren

Gewenste Oplossing:

Als ze excuses aanbieden en mij helemaal ook met mijn spaardeposito laten wrg gaan bij argenta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Argenta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Argenta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LisanneWiersma