Klacht: Zeer slecht drukwerk

op 08 juli 2016 over Noordhollands Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het drukwerk voldoet de laatste tijd slecht aan hetgeen van een kwaliteitskrant verwacht mag worden. De pagina’s staan vaak verschoven op het papier, waardoor er buitenkolommen afgesneden worden en teksten voorbij de middenvouw vallen. Slechte zaak!
Als dit zo blijft dan zie ik me genoodzaakt mijn abonnement opte zeggen om me niet langer te hoeven ergeren. Er zijn voldoende kranten dit wel zonder problemen voor elkaar hebben. Voor de prijs die ik voor het NHD betalen moet mag ik ook een goede krant verwachten.

Gewenste Oplossing:

Een krant die fatsoenlijk gedrukt, gesneden en gevouwen is en waarvan de tekst geheel zichtbaar is en zich op één pagina bevind zonder door een vouwlijn voor het blad heen te gaan.

Alle klachten die gemeld zijn door P. van Veen