Klacht: Zeer onvriendelijk, onheus, behandeld door personeelslid

op 12 juni 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vroeg naar L’Oreal mascara aanbieding(vrijdag), lag haast niets. Zei vriendelijk, wat raar vandaag aanbieding en er ligt nauwelijks wat. Was om 10 uur ’s morgens. De vrouw zei heel brutaal”nou mevrouw er zijn ergere dingen in het leven”. Ik zei toen, maar ik ben voor niets gekomen. Vrouw van ongeveer 30 jaar met bril. In Hilversum Kerkstraat, waar altijd supervriendelijke mensen helpen. Deze vrouw zorgt ervoor dat je daar niet meer komt!

Gewenste Oplossing:

Als je normaal en kundig advies krijgt. En dat ben ik bij Etos juist gewend. Deze dame past niet in een winkel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door els@vanderhooft.com