Klacht: Zeer ontevreden

op 21 september 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iedere keer een telleurstelling bij mcdonals in Bergen op Zoom. Het is daar echt een troep! Die medewerkers daar kunnen geen frietjes bakken of burgers maken en ook geen ijs, niks gewoon lijkt wel. Iedere keer koud eten, er zit nauwelijks saus in de burgers of ze zijn opgewarmd in de magnetron waardoor de vlees of vis in de burgers elastisch en hard geworden zijn. Ik heb nooit eerder klacht ingediend maar ik ben het gewoon zat ik betaal er voor, Mcdonalds in Bergen op Zoom lijkt overal op dan dat het mcdonalds is.

Gewenste Oplossing:

Als het zo snel mogelijk opgelost is, want het is een bekend bedrijf door heel de wereld. Ze willen geen slechte naam neem ik aan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bdemiroz