Klacht: Ze plegen fraude met audio band en

op 20 februari 2018 over Puzzelbrein in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ze mij vrouw vragen voor abonnement ze herhalen dat het gratis is en daar gaat mij vrouw mee accord . Maar als je audio band beluistert mij vrouw op de vraag van ( gaat u mee akoord dat u bij ons na 1 maand proef termijn abonne worden ?)zeg mij vrouw ((ja dank je wel ) ik denk dat audio opname van hun geknipt en geplakt is en ze frauderen er mee

Gewenste Oplossing:

Als ik niks moet betalen want ik vind dit een kromme zaak

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Puzzelbrein over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Puzzelbrein in behandeling genomen

Bericht van Puzzelbrein

9 maanden geleden - Geachte heer/mevrouw, Uw klacht is doorgegeven en uw abonnement is nu stopgezet en gecrediteerd, mocht u nog iets ontvangen, dan kunt u dat vernietigen. Wij hopen, dat uw klacht hiermede naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Puzzelbrein een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Puzzelbrein

Heeft op 21 februari 2018 om 08:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Abonnement is stopgezet en gecrediteerd. Dit is middels onderstaand reactie via de website aan de klant doorgegeven.

Geachte heer/mevrouw,
Uw klacht is doorgegeven en uw abonnement is nu stopgezet en gecrediteerd, mocht u nog iets ontvangen, dan kunt u dat vernietigen.
Wij hopen, dat uw klacht hiermede naar tevredenheid is opgelost.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Mmehdi