Klacht: Ze noemen het een pizza!

op 19 juli 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo

Ik heb 16 jullie een pizza besteld omdat ik van een 48 uurs training terug komt. Militare simulatie. Ik dacht even lekker een pizza te bestellen. Wat krijg ik een pizza waar bijna geen bodem onder zit en er shoarma is op 1 hand te tellen. Aangezien ik nu voor het eerst met een gold card besteld heb heb ik het gevoel dat ze het daarom moeten doen om hun korting er uit te halen! Dus minder kwaliteit leveren. Ik heb gewoon nog honger! Gaat nu maar weer wat anders bestellen alleen nu niet bij domino’s want krijg daar niet meer waar voor mijn geld.

Gewenste Oplossing:

Laat ik aan domino's over

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door alex nietveld