Klacht: Ze leren het niet!

op 27 november 2016 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Al meerdere malen meegemaakt dat ik een shoarmapizza bestel zonder dat de saus word meegeleverd. 1ste moest ik wachten en werd de saus achteraf geleverd waardoor de pizza al koud was. 2de keer kreeg ik een gratis pizza, Nou ik de gratis pizza besteld, zaten toppings op die er niet op zouden moeten. 3de keer, u krijgt 25% korting, toen was de maat vol en wilde ik niet meer bestellen bij hen. (Torenstraat in den haag). Nou na lange tijd heb ik het toch weer geprobeerd, wederom geen saus bij de pizza. Zegt de bezorger: ja dat hebben ze e niet bij gedaan. Het lijkt mij dat het word gecontroleerd. Het was inmiddels al 10uur dus de bezorger was ook niet van plan nog een ritje heen en weer te maken. Ik bellen, werd het niet beantwoord!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als de bestelling continue in orde zou zijn. Compleet dus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Randyromario@live.nl