Klacht: ze komen hun beloftes niet na

op 30 november 2013 over 12 deliver.nl in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 12 juni 2013 een internetcamera teruggestuurd naar 12 deliver, omdat ik na 4 weken nog niets had vernomen ben ik ze gaan mailen. ze wisten niets van een pakket dus heb ik DHL gebeld en bleek dat ze het pakket al op 13 juni hadden geleverd. naar veel heen en weer gemaild met een zekere Charlie van 12 deliver werd mij verteld dat er geen internetcamera meer geleverd kon worden maar dat ik mijn geld via Marktplaats binnen ongeveer 4 weken teruggestort zou krijgen, na 6 weken had ik nog steeds niets binnen, nog maar een mailtje gestuurd nu beloofde ze mij het bedrag binnen 14 dagen terug te storten.
het is nu 30 november en heb nog steeds niets ontvangen!

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn geld terug voor de internetcamera, en graag zo snel mogelijke, ik ben nu al vanaf juni bezig en vind het schandalig!!
Dit bedrijf moet gewoon gestopt worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 12 deliver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar 12 deliver.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 12 deliver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door 12 deliver.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat 12 deliver.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door M.Heijmans