Klacht: Ze blijven me achtervolgen

Jdwars op 15 september 2021 over Pharmaxx in de categorie Apotheken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vanaf 6 juni bezig te zorgen dat ze stoppen met aanmaningen te sturen. Ik heb telefonisch doorgegeven dat ik geen gebruik wenste te maken van hun aanbod en heb de 1e levering betaald. Ze blijven me maar achtervolgen. Na herhaaldelijk e-mailen en excuus mailtjes houd het niet op

Gewenste Oplossing:

Niets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pharmaxx

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pharmaxx nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jdwars