Klacht: Ze bieden zelf ook mee zodat je meer betaalt

op 09 oktober 2017 over Proveiling.nl in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bod gedaan op een bruine boxspring (~300eur). 2 dagen voor het einde van de veiling werd ik overboden. Ik heb mijn bod daarna 2 keer verhoogd. Op de laatste dag werd ik opnieuw overboden. Prima, dacht ik, dan probeer ik volgende keer op een andere boxspring, want het was inmiddels al over 400 euro en daarvoor kan ik ook bij een Kwantum eentje kopen.
2 weken later zoek ik opnieuw voor een bruine boxspring en daar staat HETZELFDE boxspring opnieuw op de veiling. Ook de andere 10 boxsprings zijn precies hetzelfde als 2 weken geleden. Ze verkopen dus hetzelfde spullen meerdere keren totdat ze daarvoor krijgen wat ze willen. Als je te laag biedt dan wordt je gewoon door Proveiling zelf overboden. NOOIT meer met hun zaken doen!

Gewenste Oplossing:

Als je niet meer door neppe "bieders" wordt overboden. Als hetzelfde kavels niet meer meerdere keren terug komen (als iemand op ze heeft geboden).

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Proveiling.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Stemy