Klacht: Zaterdagkrant nu 2 maal in korte tijd niet bezorgd.

op 30 juni 2021 over NRC in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De krant van zaterdag 26 juni is niet bezorgd.
Enkele weken geleden is de zaterdagkrant ook al niet bezorgd.
Ik heb niets aan Uw reaktie, al eerder over ook al weer de ontbrekende zaterdagkrant, dat deze niet kon worden nabezorgd op zaterdag, want deze krant wil ik in het weekend kunnen lezen. Op de maandag erna had ik er geen behoefte meer aan. Het maakt me ook niet gelukkiger dat U dan mijn abonnement met 1 dag verlengt….

Gewenste Oplossing:

Als u er voor zorgt dat dit niet meer gebeurt. Zoek uit hoe dit komt a.u.b.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. E.F.Riedeman