Klacht: z.i.n teveel ingehouden

op 24 juli 2017 over CAK in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

jullie zouden per 1 juli stoppen met het inhouden van de z.i.n u geeft aan het uwv door per 1 augustus al 6 keer gebeld krijg je te horen moet je uwv bellen die zeggen nee moet je cak bellen en die zeggen weer oeps foutje u moet een terug betaal verzoek indienen wil je dat doen staat nergens een formulier voor zo een verzoek wil je een email sturen doet de website het niet waar slaat dat nou weer op kan ik mijn vgz niet betalen kom ik weer in de problemen word hier heel erg boos van

Gewenste Oplossing:

gewoon zsm mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar CAK over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door CAK in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door marion eijkenboom