Klacht: yasmina darghal google plus verwijderen.

op 06 september 2015 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Is tweede keer nu dat ik fotos van mij vind op google waar ik enorme problemen heb met mijn man! Ik wil die google plus Yasmina Darghal weg hebben! Iemand speelt met mijn naam achtrnaam en foto! Wil die acount weg!!!!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn naam van google of foto of iets van mij weg is! Wil als je mijn naam tikt je niks van mijn ziet. Je ziet gewoon een persoonlijk foto van mijn familie op internet! Met mijn naam! Hoe makkelijk kan dat???

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wilgeenacount