Klacht: Xbox one omruilen

op 26 augustus 2017 over Intertoys in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mij zoontje gisteren Xbox one gekocht met spel erbij.toen we thuis kwamen kwame we naar 10 min achter dat mij zoontje er niet mee overweg kan.dus wou graag de nieuwe Xbox met spel en jaar garantie terug inleveren.er was van te voren niet door de kassa medewerker aangegeven dat naar een hardware retour niet mogelijk is.belde daarna naar game mania om het naar te vragen en volgens hun zou volgens de consumentenrecht dat wel kunnen..mijn vraag is wat kan ik doen zodat ik de Xbox overnieuw inkan leveren en me geld terug kan krijgen want het gaat hier wel over 319,14 euro in totaal

Gewenste Oplossing:

Wanneer de Xbox gewoon word ingeleverd en ik gewoon het geld terug krijg waar ik recht op heb.want valt zoiezo binne 24 uur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Intertoys

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Intertoys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door floren88