Klacht: www.tellprimak.nl werkt niet

op 30 juni 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg bij de kassa een bon waarmee ik eenenquette over de service kon in vullen met kans een giftcart te winnen.Ik was hiertoe extra gemotiveerd door de prima service de de medewerkster Soenita heeft gegeven.Voor een aankoop bedrag van 3 euro is deze mevrouw achter haar kassa met mij de winkel doorgegaan en mij fantastisch geholpen

Gewenste Oplossing:

Als tellprimark.nl zou werken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Primarkklant