Klacht: www.kruidvat.nl/seseoswitch

op 12 december 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag ,12-12-2017 . vandaag naar de kruitvat in stadskanaal,alles keurig betaald ,vraagt de verkoopster of ik ook een dubbele kassabon wilde,men kon meedoen een switch koffiezetapparaat te winnen .oke mooi prima ,totdat ik mijn code intoets……..u heeft een verkeerde code ,of deze is al gebruikt!!!!!U snapt dat ik baal. een zeer mooie stunt bah!!! mijn activatiecode is gwemwwpj.winkelnrepaystooo 4642 terminalnr46420001

Gewenste Oplossing:

Ik wil hier duidelijk maken dat zulke actie niet zou moeten kunnen .b.v.d

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cobamulder