Klacht: www.50liefde.nl één en al list bedrog

op 14 september 2018 over 50liefde in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een contract van 1 maand afgesloten vanaf 19 augustus 2018 tot 19 september 2018 bij de site www.50liefde.nl. Gezien mijn slechte respons op de site wilde ik mijn abonnement niet verlengen. Die kans kreeg ik helemaal niet want al op 13 september 2018 werd er van mijn rekening de nieuwe abonnementsperiode zijnde 19 september 2018 tot 19 oktober 2019 afgeschreven zonder mijn toestemming op automatische incasso. Heb het laten storneren. Heb een suggestie voor een nieuwe site naam voor hen: www.50maffia.nl
Deze gangsters moeten strafrechterlijk worden aangepakt wegens misleiding en oplichting. Frans Swart

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als 50liefde.nl direct staakt met misleiden en oplichten van al hun (aspirant) abonnees en alle ten onrechte geïnde incasso´s van misleide en bedrogen cliënten aan hen terug heeft betaald.

Alle klachten die gemeld zijn door Frans Swart