Klacht: Window Glider artikel geprobeerd, maar…

op 16 juni 2012 over Homeshopper in de categorie Internetshops - Huishoudelijke artikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen, jullie beloven heel veel in jullie catalogus, maar soms is het huilen met de pet op. De Window Glider is te sterk buiten het raamwerk. En op het dubbele raam niet sterk genoeg. Je kunt niet maar 1 richting opwerken met ramen zemen, als je terug wilt, gaat de buitengedeelte niet mee terug en valt eraf. Het is dus een miskoop. Ik woon boven en het was bijna mijn laatste redmiddel om mijn ramen buiten te kunnen zemen op 1 en 2-hoog. De Glazenwassers in Dordrecht geven niet thuis. Die heb ik vandaag ook maar eens gemaild, want bellen helpt niet. Maar daar ben ik dus wel toch op aangewezen en zo heb ik dubbele kosten.

Gewenste Oplossing:

Retour zenden/

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Homeshopper in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door H.Looij