Klacht: wimpers laten los

op 18 mei 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden heb ik een serum Quichmax besteld. Na enkele weken dacht ik resultaat te zien. Het leek echt wel te werken. Nu zijn we enkele weken verder en echt waar ik ben al vier wimpers kwijt. Dus nee ik raadt dit product echt af. Ook is het erg duur. Als het zou werken dan kan dat, maar aangezien het resultaat echt niet is wat het hoort te zijn is het veel te duur.
Als je lange wimpers wil dat raadt ik aan om vaseline te gebruiken een beetje op de wimpers en dat werkt wel.

Gewenste Oplossing:

Nee ben niet tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door monica99