Klacht: Willen niet bezorgen

op 04 oktober 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gebeld naar domino pizza ( Diemen ) en zegt tegen mij dat het niet bezorgd kan worden door hun. En werd mij verwezen naar een andere vestiging.Toen belde ik de andere vestiging en dat is bij de Amsterdamse poort en de leiding gevende zegt gewoon tegen mij dat hij de bezorging niet kan voort zetten.En dat neem ik wel een kwalijke zaak, men zegt dat de klant koning is dus blijkt niet zo te zijn. En de manier van hoe je wordt afgescheept door leiding geven zelf.

Gewenste Oplossing:

Als ik een behoorlijke antwoord op krijgt zal ik het nog te bekijken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fuckyuo1