Klacht: Wij zijn AOW-ers en hebben nog nooit te laat betaald….

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben per 1 december 2015 ons huis verkocht en de meterstanden doorgegeven aan de desbetreffende instanties. Begin december nog een rekening gekregen waarvan wij dachten dat het een eindafrekening was. Daarna in maart werd er € 60 geïncasseerd voor het watergebruik op het oude adres wat ik – uiteraard – heb teruggeboekt. Krijgen we 2 maanden later incassobureau aan de mail en de telefoon. Of we even € 100,- willen overmaken…. Wat we ook doen ze blijven ons bestoken. We hadden wel verzuimd ons op het nieuwe adres weer in te schrijven, maar dat is nu opgelost. We moeten het bedrag van € 81,30 terugkrijgen, maar ook dat is schijnbaar een probleem. We hebben alles per post en per mail gestuurd, maar de post komt schijnbaar niet aan en op mail wordt nauwelijks gereageerd.
Per telefoon vandaag hoorden we dat er nog steeds niks is rechtgezet en de vordering van incassobureau blijft bestaan…….

Gewenste Oplossing:

Dat de chaos in de administratie bij de PWN wat ons betreft in orde komt, ze de incasso intrekken en het teveel betaalde terug betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Terpoorten