Klachten over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in de categorie Waterleidingbedrijf. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in de categorie Waterleidingbedrijf

2 klachten gemeld
2.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Ik heb op 17-1-2019 de sleutel van mijn nieuwe woning gekregen en ben daar in maart gaan wonen. Omdat de woning in oktober 2018 al was toegewezen maar er asbest gevonden was en eerst verwijderd moest worden kreeg ik half... Lees meer

Ik heb op 17-1-2019 de sleutel van mijn nieuwe woning gekregen en ben daar in maart gaan wonen. Omdat de woning in oktober 2018 al was toegewezen maar er asbest gevonden was en eerst verwijderd moest worden kreeg ik half... Lees meer

Meerdere malen heb ik via het contactformulier van PWN een mail gestuurd tevens per post een bezwaarschrift. Tot op heden heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen. Wel heb ik op al mijn schrijven een bevestiging van ontvangst gekregen met... Lees meer

Mijnheer/Mevrouw,Hebben van U een mail ontvangen voor opnemen van de waterstand. Kunnen deze mail niet goed openen en weten daardoor ons opname nummer niet. Kunt U ons alsnog een kaart sturen zodat wij dit via de post doorgeven. Toen wij het luik... Lees meer

Ik ben hulpverlener en dien namens mijn client een klacht in. Op 21 september is er een nieuwe watermeter geplaatst bij dhr. Een paar uur later bleek de waterleiding te lekken. Dhr heeft toen de woningbouw gebeld en er is een... Lees meer