Klachten over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in de categorie Waterleidingbedrijf. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in de categorie Waterleidingbedrijf

4 klachten gemeld
2.2 /10
11 stemmen
11

Tijdslijn

mijn vrouw gaat onder de douche heb opeens bruin water door haar haar ik ga na de monteur en vraag aan hem waarom wij daar van te voren geen bericht van krijgen hij zegt doodleuk heb zij gratis... Lees meer

GEEN REACTIE

Klacht van op 12 januari 2018 over PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in de categorie Waterleidingbedrijf

Na meerdere keren mijn waterstand doorgeven bleef ik maar een geschatte afschrijving krijgen. Na lang uitzoeken blijken zij een andere meternummer van mij genoteerd te hebben dan dat het is en daarom negerde zij mijn waterstanden. Ik kon een dag... Lees meer

Mijnheer/Mevrouw, Hebben van U een mail ontvangen voor opnemen van de waterstand. Kunnen deze mail niet goed openen en weten daardoor ons opname nummer niet. Kunt U ons alsnog een kaart sturen zodat wij dit via de post doorgeven. Toen wij het luik... Lees meer

Ik ben hulpverlener en dien namens mijn client een klacht in. Op 21 september is er een nieuwe watermeter geplaatst bij dhr. Een paar uur later bleek de waterleiding te lekken. Dhr heeft toen de woningbouw gebeld en er is een... Lees meer

We zijn recentelijk verhuisd en kregen in juni een mail van PWN met daarin een link om een voorschot te betalen. Door de drukte van de verhuizing hebben we deze mail over het hoofd gezien. In augustus kregen we nogmaals... Lees meer

Het niet komen opdagen bij een serviceafspraak dan nog wel dapper vertellen dat ik maar een nieuwe afspraak moet maken. Ik neem hier godfriedvanbouillion wel een halve dag vrij voor. Moet ik dan nog maar een halve dag vrij nemen?... Lees meer

op 12 april 2017 stonden ze van PWN voor mn neus om af te sluiten, zonder dat ik enige overzichtsfactuur had ontvangen. volgens PWN zou ik nog wel 1200 euro moeten betalen maar als ik 750 euro direct zou betalen... Lees meer

De administratie bij PWN blijkt al jaren verre van zorgvuldig. Rekeningen uit 2011 ontvangen in 2016 etc. Nu stonden er onverwachts mensen voor mijn deur om het water af te sluiten terwijl ik recentelijk betaal afspraken had gemaakt.... Lees meer