Klacht: Wifi verbinding zeer onbetrouwbaar en traag

op 16 juli 2012 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds telefonisch gemeld aan UPC dat mij Wifi zeer traag is, ik meet een downloadsnelheid van 3-16Mbps terwijl mijn abonnement er een is van 50, bij een draadverbinding is dit inderdaad het geval helaas via Wifi niet. Tevens valt het Wifi signaal regelmatig weg.
Na contact werd mij gevraagd om verschillende momenten de snelheid te metem en door te geven. Dit is ondertussen gebeurd maar helaas geen reactie ontvanegn.

Gewenste Oplossing:

Een Wifi dat dezelfde snelheid heeft als een draadverbinding en een Wifi tot steeds actief is ofwel mij de mogelijkheid geven mij contract op te zeggen zonder kosten aangezien zij hun contractvoorwaarden niet nakomen zodat ik een andere provider kan nemen.

Alle klachten die gemeld zijn door adewael