Klachten over Whitestrips-kopen.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Whitestrips-kopen.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Whitestrips-kopen.nl in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

2 klachten gemeld

Tijdslijn

Geen levering

Klacht van op 27 december 2018 over Whitestrips-kopen.nl in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Beste,Op 8 december j.l. heb ik een bestelling gedaan bij whitestrips-kopen.nl Tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Inmiddels melding gedaan bij ICEPAY of ik mijn bedrag retour kon krijgen aangezien info@whitestrips-kopen.nl niet reageert. ICEPAY gaf aan dat ze... Lees meer

Bestelling geplaatst, betaald en nog steeds in afwachting van levering, dit in tegenstelling tot de 2 dagen levertijd. Inmiddels al weken geleden betaald en niets ontvangen. Contact gezocht op allerlei manieren, telefoon wordt niet aangenomen. Op email uiteindelijk een reactie, het... Lees meer