Klacht: Werkt niet zoals beloofd

op 10 juli 2017 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net als velen heb ook ik een pakket voor 35 euro gekocht op share a perfect day. Mijn benen worden er wel lekker zacht van, maar na lang draaien blijf ik stoppeltjes voelen. Heb het ook uitgeprobeerd op mijn bovenlip en daar voelde het aan als schuur/brandplekken.

Gewenste Oplossing:

Niet goed = geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Essie2