Klacht: Werkt niet

op 11 augustus 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in Zwolle op de blauwe vingerdagen een starters set en een aanvulling gekocht. Het meisje, wat overigens heel vriendelijk was, deed het voor op mijn arm. Werkte prima. Maar thuis ook geprobeerd en u raad het al, niks. Niet op mijn armen niet op mijn benen en de kleine geprobeerd voor de donshaartjes op mijn kaaklijn. Ook niks. Ze blijven gewoon zitten waar ze zitten. Expres een paar dagen achter elkaar gedaan in de hoop dat het dan pakken zou, nou heel iets.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of betere set.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allure Kristalpad in behandeling genomen

Bericht van

1 jaar geleden - Beste Martina, Waarom mailt u niet naar de klantenservice, deze beantwoorden alle vragen? Op de website staat het contactformulier. Groet team kristalpad.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Martinalokate