Klacht: werkt niet

op 12 juli 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een FIT activiteitstracker gekocht. Deze kwam binnen en ik kon nergens een app vinden om hem te downloaden. ( deze zat uiteindelijk onder de sticker). Hierna werkten de bloutooth niet. probleem ligt niet aan me telefoon want die reageert wel op andere apparaten. uiteindelijk gebruik ik hem nu zonder bloutooth alleen zie ik dat hij de stappen niet of nauwelijks telt. kortom ik denk dat deze activiteitstracker het niet goed doet.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug krijg. of een andere activiteitstracker. Deze komen wel uit china dus ik weet niet of andere het dan wel gaan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sannevdbilt@hotmail.com