Klacht: Werkt gewoon niet

op 21 juli 2017 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de kristalpads gekocht bij share a perfect day. Echt waardeloos, ik heb 35 euro betaald voor iets dat dus totaal niet werkt. De haren/ stoppels gaan niet weg, Laar staan, dat ze gedurende 2 weken wegblijven, zoals beloofd. Een vriendin van mij heeft al 3 weken geleden een mail gestuurd hierover naar allure, maar tot op heden niets gehoord.

Gewenste Oplossing:

Alles terugsturen en geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Juutje207