Klacht: Werd nergens gehoord of geholpen

op 21 december 2017 over Rijksoverheid in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door valse aangifte is mijn ex in een blijf van me lijfhuis terechtgekomen en werden al mijn rechten als vader me ontnomen de blijfgtoep het Oranjehuis is ontschendbaar en daardoor kan ik niks tegen hun beginnen en alle andere instanties laten je dood vallen niemand heeft het lef om stappen te ondernemen heb vele opnames en bewijzen van alle misstanden zou het liefst zo ver willen gaan dat het in de media komt heb zelfs begrip gekregen voor vaders die door deze manier een eind aan hun leven maken

Mijn nr is 0624460525
Mvg Bryan van hanja

Gewenste Oplossing:

Als ik een keer gehoord word en dat dit soort dingen niet meer kunnen gebeuren er zijn veel te veel instanties die van elkaar het bestaan niet afweten

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Rijksoverheid over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Bryan van hanja