Klacht: wel is niet spelletjes

op 01 december 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal weken terug klachten ingediend over deze fraudeurs (Syncasso) komen ze met oplossingen ik maak alles over wat betaald moet worden aangezien ze hun fouten hebben ingezien en aangepast.

sturen zij een brief dat ze geen bewijs hebben ontvangen en dat de regeling is komen te vervallen. Heel raar dit!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag bewijs dat mijn dossiers zijn afgesloten, want ze vertikken het door te voeren!! En als ze zo door blijven ga neem ik contact op met de rechtbank aangezien ik mijn schuld al hebt afgelost!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 05 december 2016 om 08:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

In deze kwestie heeft Syncasso op 1 december jl. een brief verzonden naar betrokkene, waarin wij aangeven dat de gehele vordering is voldaan. Tevens hebben wij deze brief 2 december jl. alvast per mail naar betrokkene verstuurd. Wij vertrouwen er op deze klacht hiermee naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Fari8