Klacht: Wel garantie, geen service !

op 02 november 2016 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 sept. j.l telefonisch- en mail contact gehad over een kapot deksel van een koffiezetapparaat. Probleem valt onder de garantie, binnen 10 werkdagen zou ik een nieuw deksel toegezonden krijgen. Na een maand! (niets gehoord intussen) weer contact opgenomen, wordt me verteld dat het deksel gemaakt moet worden en op z’n vroegst na 27 dec. geleverd zal worden!!! Geen excuus, al helemaal geen alternatief, tot die datum kan (wil) men niets voor mij doen.

Geen idee hoe vaak men bij Tefal koffie drinkt? maar hier normaliter dagelijks. Of bezit men daar allemaal een reserve koffiezetapparaat? (waarschijnlijk niet van Tefal)

Gewenste Oplossing:

Een nieuw (of vervangend) koffiezetapparaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht W.Staal

1 jaar geleden - Ondanks alle eerdere toezeggingen is dit de huidige status: Deze buiten garantie reparatie is niet op economisch verantwoorde wijze te herstellen. Wij sturen u derhalve dit apparaat ongerepareerd retour. Betekent dit dat ik het apparaat weg kan gooien, er zelfs geen kan cq deksel meer te leveren is ? Wat een service Tefal, jullie medewerkers zeggen dat het garantie is en dan nu dit ! Zelfs nog weer extra kosten moeten maken om het apparaat op te sturen. Bedankt, voor mij geen SEB apparaat meer, ik koop wel weer gewoon Philips.

Reactie van de melder van de klacht W.Staal

1 jaar geleden - Zo langzamerhand wordt dit een leuk verhaal voor "Kannie waar zijn" Apparaat is zoekgeraakt bij E-care! maar anderhalve week geleden een dekseltje ontvangen... Top! Nu nog een apparaat om het deksel op te doen.... schiet al lekker op na precies 4 maanden.

Bericht van Tefal

1 jaar geleden - Er is een nieuw apparaat besteld voor mevrouw. Helaas is de levertijd langer dan normaal omdat het tijdelijk niet op voorraad was.

Alle klachten die gemeld zijn door W.Staal