Klacht: wel betaald niets ontvangen

op 11 juni 2017 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 10 april j.l. 4 tickets betaald voor mijn zusje en haar gezin, om naar Zara Larsson te gaan. Mijn zusje is doodziek en wilde dit als afscheidsconcert met haar kinderen beleven. Tickets4u geeft niet thuis nu we nog steeds geen tickets hebben ontvangen en overmorgen is het concert… Het concert van Zara in oktober is geen optie.

Gewenste Oplossing:

Dat er binnen 36 uur 4 geldige e-tickets worden toegezonden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iokasti