Klacht: Wel betaald, niet geleverd geen contact

op 10 oktober 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn verhaal is helaas gelijk aan de overige recente klachten. Op 21 augustus 2016 heb ik een album besteld en betaald. Ik heb hier nogwel een orderbevestiging van ontvangen maar daarna is er geen contact meer geweest. Mijn E-mails worden niet beantwoord en als ik het servicenummer bel, krijg ik een bandje waarop ze melden dat ze vanwege afwezigheid van personeel niet de telefoon kunnen beantwoorden. Je moet een E-mail sturen. Als ik kijk op de website dan is de status verwerkt, dat houdt in nog niet in productie. Ik vrees dat ze failliet zijn.

Gewenste Oplossing:

Als mijn foto-album alsnog wordt geleverd met heel veel excuses! Geld terug zou de optie zijn als levering onmogelijk is. Ik ben danwel alle tijd kwijt die ik in het maken van het album heb gestopt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hommen