Klacht: Wel betaald, niet geleverd

op 27 juni 2016 over Maat-Webshop.nl in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei een artikel besteld en betaald. Per email een (uitgestelde) leverdatum doorgekregen. Deze kwam mij wegens vakantie niet gelegen en ik heb een nieuwe leverdatum gevraagd en doorgekregen per email. De genoemde datum kwam niet overeen met de genoemde dag van de week (vrijdag 26 juni?!?!) en het artikel is niet geleverd, noch op vrijdag, noch op 26 juni. Op email tot nu toe geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Tot nu toe weinig om tevreden over te zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Maat-Webshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maat-Webshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ad Vos